Ryanair: nové destinace
Tak to já taky. Super by bylo Tbilisi či Samarkand. Rovnou z Vídně nebo Prahy a nejlíp denně :D
Lukáš Horák napsal(a):Pěkně jim tam zatápějí. Přiznám se, že bych v tom seznamu raději viděl nějaké ty Ázerbajdžány, Kyrgyzstány, Uzbekistány atd.
Termez :-))
Na druhou stranu - dokud tam nejsou, tak to snad ještě není úplná masovka...
tonic napsal(a):Na víkend, flixac do Viedne, Samarkand s bucharou a v pondelok ráno do práce.
Tak to je zase škoda, celá země je minimálně na týden (tedy pokud se o zemi, lidi a region člověk zajímá více).
Samotná Buchara a Samarkand je hodně turisticky provařená - už před čtvrt stoletím tam batůřkáři z "bohatého Západu" oblézali medresy ve velkém... To je tak udělat na blondýnu dojem :-))), svýzt se uzbeckým Talgem apod.
Ještě před dvěma lety se s námi lidi chtěli fotit i v Bukhare, nebo Samarkandu. Stačilo odejít pár bloku od turistických lákadel ;) Pořád to není žádná masovka...
S tym flixacom som narazal na Michala :)))
jo, ja som Uzbekistan navstivil este 2012, taskent sa dal otocit vtedy z Brna cez Moskvu hlboko pod 200 euro :)
Ale teda nepripadali mi to extra turisticke, aj ked teda asi skora jar nie je "high season"
Někteří v době krize rostou a chystají expanzi. V bezpečném pokrizovém roce 2022. Letenky ale lze koupit už teď :D
neviem kde som to zahliadol ale taki Madari posielaju Wizz na repatriaciu do USA. takze aspon otestuju masiny na transatlanitcke lety:)
Zajímavé novinky na Slovensku, od podzimu 4 nové linky:
- Bratislava - Lanzarote
- Bratislava - Kodaň
- Košice - Dublin
- Košice - Vídeň
Zajímavá novinka - nová základna na Madeiře.
https://corporate.ryanair.com/ne...?market=en
Z Madeiry mam radost ,jeste by mi taky mohli udelat radost primym spojeni s Corku do CR nebo aspon Viden ,Wroclaw uz taky omezilii Porad cekam kdy se vic rozjedou Pardubice a nic Ostrava nebo Brno se casem rozjede snad taky vic
Ryanair otevírá bázi v Norimberku - Banja Luka, Cagliari, Chania, Dublin, Faro, Girona, Ibiza, Sofia, Talinn, Valencia a dříve oznámená Madeira
Nevím jestli je tak každý rok, ale od letního řadu změna Praha-Řím, místo Ciampina na Fiumicino.
Minulý srpen jsme letěli na Ciampino. Jo, místo letiště na okraji Říma změna na letiště pomalu až u moře hluboko v Ostii. Tak já už jsem si všimla, že letní letový řád z Práglu je obecně horší a že radši aerolinky pošlou další letadlo z Vídně nebo Německa. Mno, už jsem říkala, že předražený šmejd kupovat nebudu a jsou i jiné alternativy, i když neřídíte. Levnější už pak je koupit last minute zájezd než letenky od Smart Wings. A zvlášť letos budu kalkulovat s každým dnem dovolené, takže na to milované vídeňské letiště se kvůli letům po Evropě normálně opravdu tahat nebudu.
S Forli mě akorát nasrali, měl jsem KTW-BLQ jako přípoj na levnou JAR a teď se budu trmácet mezi BLQ a FRL.
Ou jé, Ryanair nahodil letní letový řád z Prahy. Nově je tam Gdaňsk, Rimini a Skiathos. Zatím bez cen, v mobilní appce.